FANDOM


Met Vier in BedHEADER Seizoen 4 - Aflevering 5HEADER In het Zuid-Franse Flayosc, de streek van de Côte d'Azur en het hart van de Provence, ligt VillaJaRi, de B&B van Ringo (36) en Jan (36). Deze twee West-Vlamingen kennen elkaar al elf jaar en vormen al tien jaar een koppel. De twee trokken naar het buitenland om daar aan een nieuw hoofdstuk in hun leven te beginnen. In hun kinderschoenen staan de B&B-uitbaters niet meer. Ze baatten in het verleden vijf jaar lang een gastenverblijf uit, dat verkozen werd tot 'beste B&B bij Belgen in het buitenland'. In 2011 goten Ringo en Jan hun ervaring en enthousiasme in een gloednieuw Bed & Breakfast: VillaJaRi. Weten ze hun collega-uitbaters te overtuigen van hun kunnen?

Zone StadHEADER Seizoen 6 - Aflevering 2HEADER Jimmy, die door Els vervangen wordt tot hij volledig gerevalideerd is van zijn werkongeval, krijgt een telefoontje van iemand die meldt dat hij van het gebouw aan de overkant van het commissariaat wil springen. Fien, Tom, Dani en Lukas kijken door het raam om te zien of ze de springer van daaruit kunnen spotten, maar worden samen met de andere collega's zwaar onder vuur genomen. Het is duidelijk dat de schutter wou afrekenen met Dani's team, maar op wie heeft hij het gemunt en waarom? Professioneel krijgt Lucas het zwaar te verduren en ook privé gaat het hem niet voor de wind. Tom en Fien gaan op zoek naar de sniper en rekenen hierbij op de hulp van Ronny, die terug in Antwerpen is opgedoken. Hij wil echter pas meewerken wanneer hij het officiële statuut van informant krijgt. In het gerechtshof lopen Tom en Fien Maarten De Ryck, 'de keldermoordenaar', tegen het lijf.

DemoustierHEADER Seizoen 1 - Aflevering 3HEADER Volgens recent onderzoek zou 1 op de 4 sporters in Vlaamse fitnesscentra zich schuldig maken aan het gebruik van illegale doping. Daniel Demoustier volgt Erko, een jonge bodybuilder die door keihard trainen zijn droom op natuurlijke wijze probeert waar te maken en een andere jongeman die met een anabolenkuur hetzelfde probeert te bereiken op de gemakkelijke manier. Beseft deze laatste de enorme gevaren van zo'n kuur wel? Een verhaal over spieren, macho's, imago en gezondheid.

Dag-Gids
Vorige dag:
{{{1}}}
Volgende dag:
{{{2}}}