FANDOM


Met Vier in BedHEADER Seizoen 4 - Aflevering 6HEADER Geert en Mieke baten al meer dan vijf jaar hun B&B Le Savoir Vivre uit in Besse-sur-Issole, het meest zuidelijke departement van de regio Provence-Alpes-Côte-d'Azur. Het koppel leerde elkaar achttien jaar geleden kennen en was samen jarenlang actief in de voedingsbranche. In 2007 waren Geert en Mieke toe aan een nieuwe uitdaging en kochten ze een privéwoonst die ze volledig zelf verbouwden. Le Savoir Vivre symboliseert voor Mieke en Geert de kunst om te leren genieten van het leven en sociaal met mensen om te gaan.

Telefacts ZomerHEADER Seizoen 3 - Aflevering 4HEADER De werelden van luxeprostituees, zakenlui en toppolitici durven elkaar wel eens te kruisen. Meestal blijft dit een publiek geheim, tot er iemand gaat praten. Klokkenluiders leggen de mechanismen bloot van omkoperij en chantage met seks. Met onder meer een undercoverreportage in een Parijse nachtclub waar enkele Franse burgemeesters zich amuseren op uitnodiging én op kosten van machtige zakenlui. 'Meisjes, smeergeld, alles was toegestaan', zegt Michel-Jack Chasseuil. In de jaren 80 en 90 was hij directeur bij de Franse vliegtuigbouwer Dassault Aviation. Voor het eerst geeft Chasseuil openlijk toe dat zijn voormalige werkgever budgetten voorzag om potentiële klanten te verwennen met luxeprostituees. 'Als we geen meisjes leverden, was er 's anderendaags bij het tekenen van het contract gemopper.

ObeseHEADER Seizoen 2 - Aflevering 2HEADER In deze aflevering overvalt Wendy Stanley Heinze. Hij is sneltekenaar, cartoonist en bekend in de Amsterdamse binnenstad. Stanley is al meer dan 26 jaar samen met zijn vrouw, met wie hij drie kinderen heeft. Hij schaamt zich voor zijn lichaam en wil graag weer kunnen dansen, want dat is zijn lust en zijn leven. Ook wil hij de jas aan kunnen die hij ooit van zijn broer kreeg, die om het leven is gekomen bij een aanrijding. De dood van zijn broer is een grote bron van verdriet en dat verdriet eet hij weg. Zijn moeder maakt zich grote zorgen en wil niet nog een zoon verliezen. Daarom gaat Stanley keihard aan de slag met Radmilo.

Dag-Gids
Vorige dag:
{{{1}}}
Volgende dag:
{{{2}}}