FANDOM


Met Vier in BedHEADER Seizoen 4 - Aflevering 9HEADER Met Vier in Bed snijdt dit seizoen bijzondere vormen van toerisme aan in de binnenlandse themaweken. Wat je van een gastronomisch verblijf mag verwachten, komt deze week aan bod. Alex en Marianne mogen de spits afbijten. Zij baten in het zeer rustige Dilsen-Stokkem hun B&B met restaurant 'Vivendum' uit. Deze sterrenzaak bestaat ondertussen al tien jaar en is tevens de plaats waar de vonk tussen Alex en Marianne oversloeg.

Zone StadHEADER Seizoen 6 - Aflevering 3HEADER Op klaarlichte dag wordt een wapenwinkel overvallen. De daders schieten de eigenaar neer en gaan er met een heel arsenaal wapens vandoor. Het team van Zone Stad stelt een onderzoek in dat hen naar het kickboksmilieu leidt. Maxime Verbist, de advocaat van de van seriemoord verdachte Maarten De Ryck, neemt Fien mee naar de gevangenis als zijn assistente, zodat ze een profiel kan opstellen van De Ryck voor haar thesis. Lucas kan er niet mee lachen dat Fien zich met haar thesis bezighoudt tijdens de werkuren. Mike infiltreert in het boksmilieu om een doorbraak in de zaak te forceren.

DemoustierHEADER Seizoen 1 - Aflevering 4HEADER Zigeuners zijn alomtegenwoordig in het straatbeeld: er zijn zigeuners uit Oost-Europa, er zijn politiek vluchtelingen maar er zijn ook Belgische zigeuners, waarvan de familie Modest misschien wel de bekendste is. Een deel van hen woont in een woonwagenpark in Mortsel en vecht voor het behoud van hun cultuur. Daniel spendeerde enkele weken bij hen en schetst een verrassend portret.

Dag-Gids
Vorige dag:
{{{1}}}
Volgende dag:
{{{2}}}