FANDOM


Met Vier in BedHEADER Seizoen 4 - Aflevering 10HEADER In Hamont-Achel baten Mario en Marjo 'De Zevensprong' uit, een B&B met restaurant. Eenvoudige en eerlijke gerechten uit grootmoeders keuken: dat is waarvan het duo hun gasten wil laten genieten. Maar chef-kok Mario probeert ook steeds vernieuwde gerechten uit, met als basis de authentieke menu's. Marjo heeft Nederlandse roots en stelt elke dag alles in het werk om haar gasten een aangenaam verblijf te bieden. Zal ze ook haar concullega's omverblazen met haar goede zorgen en gastvrijheid?

Telefacts ZomerHEADER Seizoen 3 - Aflevering 6HEADER De Belgische overheid heeft in de afgelopen jaren verschillende banken moeten redden met overheidssteun. Al deze banken waren in problemen gekomen omdat ze hadden geïnvesteerd in rommelkredieten. De architecten van een aantal van die rommelkredieten zitten in Amerika, bij Goldman Sachs, de machtigste bank van de wereld. Een aantal ex-topbankiers klappen uit de biecht. Ze onthullen wat er speelt achter de schermen van de haute finance en hoe de topkaders van Goldman Sachs constructies bedachten om zelf zoveel mogelijk winst te maken en andere banken zoveel mogelijk in de schulden te duwen.

ObeseHEADER Seizoen 2 - Aflevering 3HEADER Wendy ontmoet vandaag Amanda, een vlotte meid van 25 jaar. Amanda's overgewicht werpt nu al een schaduw over haar toekomst. Het staat haar huwelijk met Patrick in de weg, want ze wil niet meer aangeraakt worden en ook kinderen krijgen is erg moeilijk. Door haar overgewicht raakt Amanda, samen met haar man, steeds verder geïsoleerd van de maatschappij. Haar vader is een aantal jaar geleden overleden aan de gevolgen van kanker. Hij had ook last van overgewicht.

Dag-Gids
Vorige dag:
{{{1}}}
Volgende dag:
{{{2}}}