FANDOM


Met Vier in BedHEADER Seizoen 4 - Aflevering 14HEADER De 34-jarige Ellen baat in Gent het Indisch badhuis Purity@life uit waar je kan genieten van gezondheidskuren en de Indische keuken. Naast de deur baat Harmony (29) het familiale 'Hotel Harmony uit. Dit hotel vormt het hart van hun gezamenlijke B&B. Ellens voorliefde voor de Indische cultuur ging zo ver dat ze zich tijdens haar studies al verdiepte in Indische gezondheidsleer, en dat heeft van haar een echte professional gemaakt. Voor Harmony komt het er op aan dat gasten luxueus kunnen overnachten, genieten en thuiskomen in de stad Gent.

Telefacts ZomerHEADER Seizoen 3 - Aflevering 8HEADER De 'greep in het kruis' van Michael Jackson is wereldberoemd. Maar het is geen uitvinding van de 'King of Pop' zelf. De man die deze 'move' bedacht is Vincent Paterson. Voor het eerst treedt deze 54-jarige choreograaf uit de schaduw van de sterren die hij mee creëerde. De meeste van Jacksons dansbewegingen zijn bedacht door Paterson, die intussen ook samenwerkt met Madonna, dat andere pop-icoon. In een exclusieve reportage toont hij onder andere privévideo's van Michael Jackson tijdens de talloze repetities die de twee samen hadden.

ObeseHEADER Seizoen 2 - Aflevering 4HEADER Wendy luistert naar het verhaal van Michel de Hont. Hij is een zachtaardige, lieve man die zich de afgelopen jaren volledig heeft weggecijferd om voor anderen te zorgen. Hij zorgde achttien maanden lang voor zijn zieke moeder en daarna nog twee jaar voor zijn vader die, tijdens het ziekbed van moeder, een hersenbloeding kreeg. Michel heeft al zijn verdriet en stress opgegeten, met alle gevolgen van dien. Zijn overgewicht belemmert hem in zijn hele leven en ook in zijn werk als beveiligingsbeambte.

Dag-Gids
Vorige dag:
{{{1}}}
Volgende dag:
{{{2}}}