FANDOM


De KotmadamHEADER Seizoen 21 - Aflevering 13HEADER De studenten bakken het weer bruin en Victor is het kotsbeu. Hij maakt Jeanne warm om een gepensioneerde in huis te halen. Victor stelt Ward voor, die de ganse dag slaapt, nooit klaagt en veel meer opbrengt . Jeanne hoort de kassa al rinkelen en wil het wel eens uitproberen. Jef ziet dat helemaal niet zitten en roept de hulp in van de studenten.

Tegen de Sterren opHEADER Seizoen 2 - Aflevering 4HEADER In 'So You Think You Can Move Like My Name Is Bart Peeters' gaat An Lemmens (Nathalie Meskens) op zoek naar een lookalike van de zanger, presentator, muzikant en acteur. Jury van dienst is Marco Gerris (Chris Van Espen), Euvgenia Parakhina (Barbara Sarafian) en Lien Degol (Ivan Pecnik). Bart Peeters (Jonas Van Geel) is voorzitter van de jury en zo fier als een gieter dat zijn bloedeigen dubbelganger in dit programma gezocht wordt. De échte Bart Peeters speelt Kevin, een van de look alikes die hun gooi doen naar de titel. Peeters speelt dus niet zichzelf, maar een kandidaat dubbelganger. Wie doet het het best?

Template:Header Film Maggie en Rose zijn zussen, maar daar is weinig van te merken. De beeldschone Maggie verslindt mannen, kan geen enkele job houden, heeft weinig of geen geld en logeert bij vrienden of minnaars. Rose daarentegen is een berekende advocate die zelden plezier maakt, haar pensioen al heeft geregeld en hoopt dat de relatie met haar collega Todd in een huwelijk zal uitmonden. Het enige wat hen bindt is hun gemeenschappelijke passie voor schoenen. Hun wankele relatie staat op springen wanneer Maggie niet alleen oog heeft voor Roses schoenen, maar ook voor Todd.

Dag-Gids
Vorige dag:
{{{1}}}
Volgende dag:
{{{2}}}